NY VECKA NY ENERGI

.

Hej där raringar,
Hoppas ni haft en fin start denna måndag. I dag ska jag försöka att vara effektiv och beta av alla deadlines innan barnen kommer hem. Sedan ska Nomi och jag åka och handla och fylla på kylen och frysen som har stått tom denna barnfria veckan.
Det är liksom inte lika roligt att laga mat till sig själv.

En snabb titt i kalender så ser jag att jag har bokat in ”spindelmannen” idag också.
Inte filmen alltså, utan någon som ska komma hit och bekämpa bort alla mina spindlar.

Men nu, dyka ner i jobbet.

Kram

14
Prenumerera
Notis om

2 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
Gülay
2 år sedan

Snälla berätta mer om spindelmannen. Jag bodde för nåt år sen i en äldre lägenhet vi hade bekymmer med spindlar. Mitt ena barn hade spindel fobi har det fortfarande. Genom bostadsbolaget kunde man anlita Anticimex de kom men det vägrade göra något åt det för att spindlar var inte skade djur. De hade inte förståelse alls för att ett barn kan ha 🕷 fobi. Därför blev jag nyfiken.
Ha en bra dag.

Nästa inlägg

VECKOMATSEDEL

2
0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x