FÖRSTA DREJFÖRSÖKET

Hej där,

Vaknade upp till ett soligt Kalmar. Underbart vårväder nu.
Och som ni läste igår så har jag då provat på att dreja för första gången i mitt liv. Woop woop!
Så kul, kladdigt och svårt. Men jag blev taggad, vill definitivt prova flera gånger. Kan tänka mig att det liksom behövs rätt många hundra lerklumpar innan man har den där fingertoppskänslan.

Första kaffekoppen, den är alldeles för tjock i väggarna.
Men man måste ju börja någonstans 😉 Men sådant lugn att bara sitta och dreja, älskar´t!

15
Prenumerera
Notis om

4 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
Anonym
2 år sedan

Jag vet inte hur insatt du är i omvärlden, men du vet säkert att det nu pågår ett krig. Utöver sådana här käcka inlägg vore det nog uppskattat av många att du även lägger upp inlägg, och kanske länkar, om att ge pengar till olika organisationer som försöker stödja det ukrainska folket. Kriget där kommer att påverka oss alla i Europa på ett eller annat sätt.

Anonym
Reply to  Anonym
2 år sedan

Jag vet inte om du är insatt i att det pågår krig och konflikter även på andra kontinenter. Men jag antar att du ändå har levt ditt liv som vanligt. Har du även då påpekat om vikten av att inte lägga upp käcka inlägg och att starta insamlingar. Alla människor är väl lika mycket värda oavsett var de bor?

Sara
Reply to  Anonym
2 år sedan

Hej,
Personligen tycker jag att det är riktigt skönt att läsa om något annat än covid-pandemi och kriget mellan Ukraina och Ryssland samt hur det påverkar resten av världen. Information om det får man på alla håll och kanter och det kan inte ha undgått någon om vad som försiggår. Tanken med att läsa bloggar är ju delvis att få avkoppling och att läsa om positiva saker som i det här fallet att förverkliga en dröm man haft (att testa att dreja) är ju roligare och sporrar även en själv att ta tag i sina drömmar, än att på ännu ett ställe läsa om krig och pandemi. Vill man posta inlägg om det så är det ju upp till en själv (dvs den som skriver bloggen) men jag uppskattar ju det mer att inte se ännu en länk om det hela.

Laila
Reply to  Sara
2 år sedan

Det är inte ett krig mellan Ryssland och Ukraina. Det är Ryssland som har angripit Ukraina, som nu gör allt för att försvara sitt land och sin befolkning. Ville bara påpeka det.

Nästa inlägg

TISDAGSFRULLE & PLANER

4
0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x