TISDAGSFRULLE & PLANER

.
Välkommen 1 Mars,
Ny månad och nya möjligheter. Jag avslutade måndagen med båtkursen, ( 4 lektioner kvar) och inviger denna tisdagen med min första kurs i drejning. Woop woop.
Jag har ju skrivit till er att jag är så sugen på att lära mig dreja, men har nog i min tanke planerat att skjuta upp det till jag blir pensionär. Men varför? Klart man ska göra roliga saker NU, och inte skjuta upp det. Vem vet om man får ha turen att vara pigg och kry då, nej jag ska bli bättre på att fylla dagarna med roliga saker också. Inte bara planera det till helgen eller semestern.
Så i dag är ju sjukt pepp på att bli grym på att dreja 😉


Dagens frukost såg ut så här, precis som hela helgens frukost också gjort.
Det är så gott med nybakat bröd, massa pålägg och så paprika i olika färger. Omnomnom.

14
Prenumerera
Notis om

0 Comments
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer

Nästa inlägg

VECKOMATSEDEL

0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x