EN FRIZON

.

Godkväll där ute,
Jag har fått några besvikna kommentarer från er, och jag läser alla och förstår vad ni menar. Det är inte så att jag struntat i det, eller missat att det pågår ett krig eller angrepp mot Ukraina.
Utan jag ansåg att jag noga hade övervägt för och emot. Kanske valde / väljer jag att göra fel, kanske inte.
Jag skulle kunna skriva ett långt och känslosamt inlägg varje dag, för självklart berör kriget mig också. Jag liksom de flesta av oss, gråter för alla oskyldiga människor som får sätta livet till, som flyr, gömmer sig och är rädda. Försöker sätta mig in så fruktansvärt det måste vara för alla nu med ovissheten vad som händer med ens familj, boende, flyktplaner och framtidsdrömmar. Helt avskyvärt!

Det första jag gör när jag går upp på morgonen är att läsa Aftonbladet, och lyssnar på nyheterna, försöker ta in allt nytt som händer i världen och det är mycket….. Alla dessa krigsnyheter och uppdateringarna är överallt nu – såklart. Någon undrar varför inte jag startade en insamling, men jag har valt att skänka pengar själv till olika insamlingar på andras bloggar, via radion och tidningar. Dessa insamlingar finns också överallt, så jag tror inte att någon av mina läsare missat det.

Så vart vill jag komma…… jo, jag valde att göra mina lilla blogg till en frizon, där du & jag för en liten stund kan få andas ut , fly undan en kort stund innan verkligheten slår oss i ansiktet som ett knytnävslag. En frizon en kortstund, innan vi snart igen får ta in ännu mera fakta, hemskheter och läsa hur många fler människor som dör i kriget. Mitt hjärta går i tusen bitar bara jag tänker på alla oskyldiga barn.
Men den hemska verkligheten finns överallt och uppdateras varje minut, så därför tog jag detta beslutet. Vill ni smita in här på min lilla blogg i fortsättningen & få några minuters lugn och ro i själen så kommer jag fortsätta med det.

Jag är ledsen om några av er blivit upprörda av detta, det var såklart inte min mening.

Kramar

116
Prenumerera
Notis om

3 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
ullis
2 år sedan

Jättebra beslut av dig. 🙂

Anna
2 år sedan

Håller fullständigt med dig, kriget läser man om överallt ändå. Skönt med något annat att tänka på ibland. Fortsätt som du gör, Jenny♥️

Annika
2 år sedan

Fortsätt vara en frizon ❤Vi förstår att det påverkar och berör dig precis som alla oss andra. Skönt att titta in hos dig och få se en korv med bröd, snödroppar och att mycket är som vanligt fast allting samtidigt är annorlunda

Nästa inlägg

FÖRSTA DREJFÖRSÖKET

3
0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x