RESTFEST

.

Hej hej
Innan jag ska storhandla så försöker vi alltid att tömma kyl & frys på sådant som annars hade blivit gammalt. Jag är uppvuxen med att man inte kastar mat. Har man en bit över på osten men ändå ska öppna en ny, då river man ner den tidigare. Vilket blir smidigt till nästa gratäng eller pizza. Har det blivit över från middagen: grytor, såser eller gratänger så fryser man ner det eller planerar lunchlådor. Bra mat ska inte kastas.
Ett sådant tänk känns både bra för miljön och plånboken.

Här är gårdagens kylskåpstömning:


Inte ett dugg synd om mig. Massa goda grönsaker, coleslaw, picklad lök och tacokyckling.
Och tacokycklingen gjorde jag av ett sådant här utskick jag fått hem från Santa Maria ( ej reklam ) Och som ni ser ett stort glas med Pepsi Max, något jag har börjat med de senaste halvåret nu…. Att dricka läsk, dock utan socker men ändå 😉

I dag blir det något med fläskfilé till middag, plockade upp det tillsammans med bacon.
Får återkomma med det om det blir något guttigt

På återseende bloggisar.

15
Prenumerera
Notis om

0 Comments
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer

Nästa inlägg

OMNOMNOM

0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x