OMNOMNOM

Hej igen,
Har skrivit och mailat iväg det viktigaste texterna nu till boken. Så åt min lunch i lugn och ro utan att sitta och kolla mailen samtidigt. Hehe… något jag annars alltid gör. Men jag ska bli bättre på att hålla isär jobbet från mina små micropauser.
Jag vet att ni gillar när jag uppdaterar bloggen lite oftare, så då kan jag ju visa vad jag hade för mig efter lunchen. För då provsmakade jag ju dessa små rackare, skyller på att det är mitt jobb att ha koll på nyheterna i godishyllan 😉 hade inga höga förväntningar, men dra mig baklänges vad goda Choco Cheez var… Fem stjärnor av fem. Smash har jag ätit tidigare och de är varken goda eller äckliga, så de får en tre:a.

12
Prenumerera
Notis om

1 Comment
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
2 år sedan

Jag tycker att smash är fem av fem! Och de andra är sådär, hehe. Men de har väl funnits i flera år vid det här laget? Men jag gillar att du uppdaterar ofta 🙂

Nästa inlägg

BROCCOLIGRATÄNG MED BACON

1
0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x