FRÅN EN SOLIG DAG I KALMAR TILL MAURITIUS


.

Hej där bloggisar,
Vilken fantastisk dag man vaknade upp till idag. Solen skiner så starkt att man behöver kisa mot den, me like a lot.
Har suttit hela morgonen och gått igenom bilder på datorn, jag behöver rensa en massa, kasta alla dubbletter och strukturera om. Dock tar det tid när man hittar massa fina minnen och härliga resor.
Men hur glad blir man inte när man hittar härliga bilder från Mauritius. Blir klart avundsjuk på mig själv som fått vara där.


Denna tatueringen på benet brukade jag försöka dölja, en ful tatuering jag gjorde när jag var alldeles för ung. Men den är numera ett minne blott. ( Har lastat bort den ajajaj ) Så tänk er noga för både en och hundra gånger innan ni tatuerar er, det är inte kul sedan om man ändrar sig.

Denna resan var helt fantastisk, och här är vi på väg ut för att dyka. Jag trodde faktiskt jag kunde övertyga gänget om att jag skulle få stanna på båten, för att jag ville verkligen inte gå ner där på 15 meters djup. Kändes så läskigt…. Men jag blev övertalad och övertygad att göra det ändå, och så glad för det. Att dyka här var bland det topp 10 – bästa jag gjort i hela mitt liv. De fick tjata upp mig sen istället.

Men nu ska jag fortsätta rensa och sortera. Måste snart in till stan och köpa läromaterial.
Jag pluggar ju till Förarintyget numera på måndagskvällarna. För att jag ska lära mig allt om sjövett nu när jag har min vattenskoter, det är så mycket roligare att plugga nu när man är äldre och vill lära sig saker.

Borde nästan anmäla mig till en kurs i språk också. Spanska hade varit såååå kul att kunna.


Men nog om det. Önskar er en riktigt fin måndag.

Kram

21
Prenumerera
Notis om

2 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
Amanda
2 år sedan

Hej! Hur blev resultatet när du lasrade bort din tatuering? Är sugen på att göra detsamma men det verkar så långdraget?

Nästa inlägg

VECKOMATSEDEL

2
0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x