ONSDAGSPLANERNA

Hej på där ute,
Här har jag mest suttit och korrläst boken och skrivit ingresser. Har deadline på fredag, så jag överraskar mig själv med att vara ute i god tid. Ska snart ge mig ut på lunchpromenad med Charlie, och sedan hoppa ur myskläderna för att åka till Öland. Blir lite fikamöte med andra kollegor, så det blir himlens trevligt.
Melvin önskade sig kroppkakor till middag, så jag tänkte köra förbi Arontorps på vägen hem. De är de godaste köpekroppkakorna på ön. Mums!

Jo, samtidigt som jag korrläser så har jag frågestund på Instagram idag.
Kika förbi om du vill ställa någon fråga, eller bara är nyfiken på vad alla andra frågar för något.

På återseende,

16
Prenumerera
Notis om

0 Comments
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer

Nästa inlägg

PASTASÅS MED LAX & CITRON

0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x