TORSDAGSTANKAR


Hej där godingar,

Hoppas allt är finemang med er denna soliga torsdag. Melvin är hemma extra hos mig denna veckan, och är ledig från skolan idag så vi ska snart ta och förbereda lite lunch. Så mysigt att hänga lite själva, då hinner man prata utan att bli avbrutna.
I går var det biobesök som gällde, och jag hade på något vis lyckats att boka en annan bio på hemsidan, så det tog en 10 minuter innan vi förstod att detta var ju minsann inte filmen vi bestämt att se….. Hahaha. . . Men jag sprang ner till biopersonalen så de kunde lösa så vi hamnade på rätt film. Som ”by the way” var kass, det var en någon sådan där typisk skräckfilm. Man vet vad som kommer hända, men man blir ändå livrädd av alla ljud och plötsliga rörelser sedan slutade den olycklig. Men men…. mysigt att få komma ut och se lite folk och smaska på smöriga popcorn.


Något annan som är mysigt att göra nu denna årstiden är ju att gå ut och fika.
Älskar att prova nya fik och nya bakverk. Bilden är från när jag var i Stockholm sist tog in en hel kakbuffe- och huuuur söta är inte de små mini-dammsugarna?

Ha bästa torsdagen så hörs vi snart.

17
Prenumerera
Notis om

0 Comments
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer

Nästa inlägg

DRÖMMEN OM SVALBARD

0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x