DRÖMMEN OM SVALBARD

.


Med vintern och kylan så kom corona och fler restriktioner tillbaka igen. Inte för att viruset har försvunnit sedan det kom, men det kändes ju bra mycket mer hoppfullt i somras. Två inbokade jobbresor blev avbokade de senaste månaderna, och nej det är inte synd om mig. Det gäller ju alla nu, vi får anpassa jobb och vår fritid efter läget i världen.
Det är ju bara att gilla läget och göra vad man kan för att återigen bromsa spridningen. Så vi fortsätter hålla avstånd, tvätta händer och väntar på nästa vaccination. Snart måste det ju vara över på riktigt ❤️️

Men drömma får man, och jag drömmer på som bara den! Tänk er en kryssning till Svalbard…. Har drömt om det så länge jag kan minnas.

Bild lånad av Sveriges Radio

Vart drömmer du om att resa ?

14
Prenumerera
Notis om

7 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
2 år sedan

Skulle inte ha något emot Grekland, eller kanske en matresa i Italien!

Maria
2 år sedan

Svalbard jag också! Drömmer om fler ställen men just Svalbard lockar verkligen.

Lina
2 år sedan

Saknar sol och värme något enormt ☀️ Thailand drömmer jag mig tillbaka till 🌴❤

Anonym
2 år sedan

Svalbard och Grönland är mina drömresemål, och även Antarktis. Det vore en dröm! Har aldrig längtat efter solresor, jag gillar inte att svettas 🙂

Annette Adler
2 år sedan

Åk, bara åk till Svalbard så snart du kan 🥰😃

Sara
2 år sedan

Svalbard är helt fantastiskt. Kan varmt rekommendera att åka dit 😊

2 år sedan

Kom precis hem från en av mina drömresor Tulum, Mexico. Rekommenderar alla dar i veckan att åka dit. Maten, människorna och de fina stränderna. Maurithius är en klar favorit ( fyra gånger har jag varit där ) 🌴👌

Nästa inlägg

15 DECEMBER

7
0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x