15 DECEMBER

.

Hej på er,
Nu har redan halva månaden susat förbi och om bara 9 dagar är det julafton.
I år kommer barn och barnbarn hem och firar jul, så hiiiiimla mysigt! Vi har även bjudit in Aarons farfar & mormor & morfar att hänga med oss en sväng. Vem vill missa Aarons förstaste julafton liksom ?
Känner att vi har hunnit få upp en ordentlig julstämning trots att tiden går så fort. Vi har julbakat, julpyntat & fått in granen. Drömmen vore ju såklart att det blir snö på julafton ser framför mig att tomten pulsar genom stora snödrivor med sin säck på ryggen och sin lykta för att hitta vägen.


Nomis & Thelmas gulliga pepparkakshus som de pyntade förra veckan.
Än så läge har Charlie inte brytt sig om det, men förra året så hade hon lyckats äta upp halva pepparkakshuset en tidig morgon när alla låg och sov. Troligtvis var det kanske inte så gott som det såg ut 😉

Nu ska jag sätta mig och redigera bilder till ett kommande samarbete.
Vi hörs snart igen.

6
Prenumerera
Notis om

1 Comment
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
Hassw
2 år sedan

Hej liknar Pippis hus som jag montera medmitt lilla barnbarn

Nästa inlägg

MEN SNÄLLA NÅGON SÅ GOTT

1
0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x