SMYGSTARTAR MED ADVENTSSLINGORNA

Gokväller ,

I dag har varit en sådan dag när jag fått massor gjort, men inte det som egentligen skulle fixas just idag.
Jag har tömt och skrubbat spabadet, grävt ner träd / buskar som stått i stora krukorna på altanen ( Hoppas de överlever till nästa år nu bara ) Jag har packat upp och tvättat alla resväskorna ( Och börjat packa inför Söndag, då det bär av igen )
Men just nu är ju bara så mörkt och tråkigt nu, så visst är det okej att tjuvstarta med slingorna redan nu.Så det har jag också gjort idag. Julpiffat utomhus. Fy farao så jäkla kallt om fingrarna alltså 😉
Och kanske för tidigt, men va tusen gör väl det- det är ju bara såååå mysigt och man blir ju så lycklig i själen av alla små lampor..

Nu ska jag köra barnen till pappa, och sedan ska jag dyka ner i allt jobb och pappersarbete som jag inte hunnit med under dagen.

Hoppas ni fått en fin start på veckan.

18
Prenumerera
Notis om

2 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
Emelie
2 år sedan

Jag tänkte faktiskt också tjuvstarta snart med utebelysningen, det får bli imorgon 😍

Yvonne
2 år sedan

Så fint ljusträd, vad har du köpt det någonstans?

Nästa inlägg

VECKOMATSEDEL

2
0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x