KÄNNER MIG BORTSKÄMD ❤️

Känner mig så bortskämd.
För jisses vad jag sovit i natt…. typ 9 timmar utan att vakna i härligt mjuka hotell-lakan. Jag vaknar annars några gånger per natt av djur eller barn, men somnar i och för sig oftast om på två minuter…. men att bara få sova helt ostört. Galet fantastiskt. Så strax innan halv elva vaknade jag, bryggde kaffe på rummet och jobbade av det viktigaste på datorn.


Hoppade i myskläderna och gick ner och åt frukost. Älskar hotellfrukost
Men många av mina vänner tycker inte om att äta själva ute / borta , vare sig det är frukost eller lunch. Jag tycker det kan vara mysigt att äta ute själv, faktiskt till och med lite intressant att sitta och iaktta människor, nykära par, folk på jobbresor, familjer eller tjejgäng.

Så jag grundade i en god & stor frukost innan dagens första möte.
I morgon ska jag möta upp Erica efter frukost , en gammal barndomsvän, vi har inte setts sedan corona drog in. Så det ska bli så himla kul.

På återseende imorgon.

7
Prenumerera
Notis om

2 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
Johanna
2 år sedan

Hej!
vad hette hotellet du bodde på?

Nästa inlägg

OKTOBERBUKETTER

2
0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x