OKTOBERBUKETTER

Hej hej,

Denna veckan har det varit vansinnigt mycket jobb, jag känner mig nästintill som en maskin. Plöjt och provat recept, renskrivit text, fotat och filmat samarbeten , rensat mailen och följt upp alla siffror och statistik på mina plattformer.
Jag har fått så sjukt mycket gjort. Klappar mig själv på axeln.

För det är en härlig känsla att vara i fas tills barnen kommer hem, plus att jag har dem 1 vecka extra nu när vi ska åka till Cypern på höstlovet ( vecka 44 ) Då vill man ju kunna vara lite ledig… betoning på lite… då jag aldrig kan vara helt ledig.

Men det som hjälpt mig att andas lite mer lugnt denna veckan är alla promenader med Charlie. Fördelen med att ha hund är att du måste pausa och ge dig ut oavsett väder. Det är underbart att rensa bort jobbet en timme och bara ge sig ut i naturen, det är balsam för min själ.

Plockade blommor längst vägen, att det fortfarande finns så mycket fina blommor trots att det är November om en vecka. Sötaste oktoberbuketten.
Det blev en regning skogspromenad, men det var så mycket lättare sedan att gå in och sätta sig med allt kontorsjobb.


Men nu är det dags att smita ner och äta frukost.
Hotellfrukost är det bästa som finns när man bor på hotell.

Kram och på återseende

8
Prenumerera
Notis om

5 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
2 år sedan

Gud, så mysigt! Inte att jobba för mycket eller aldrig kunna vara helt ledig, men oktoberbuketter och höstlov på G 🙂

Anonym
2 år sedan

Så trevligt att du börjat uppdatera mer 🙂

Jenny
2 år sedan

Vi ska oxå till Cypern på höstlovet, ska bli underbart att åka till värmen😎

Nästa inlägg

KALMARS BÄSTA SUSHI

5
0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x