ONSDAGSPLANER


Godmorgon där ute,
Redan Onsdag, och jag hoppas veckan startat fint för er. Tisdagsplanerna var att jag skulle beta av och rensa mailen. Det hann jag inte… Allt annat kom i vägen.
Men i dag ska jag göra ett djupdyk och förhoppningsvis hinna svara på alla oöppnade meddelanden. Sedan har jag planerat att laga mig något riktigt gott till mig ikväll, jag har en fläskfilé som ligger i kylen och väntar på att bli tillagad. Tillsammans med Jureskogs bea!!!! Och har ni inte smakat den- gör det! Helt klart världens godaste ”köpa-bea”

Dagens kontor, innan jag stämplat in. 😉
Snart kommer det vara kaos här med frukosttallrikar & smulor, ännu fler koppar kaffe ( halvtomma ) anteckningsblock och sedan all min kamerautrustning. Haha… Men det är ju precis det som är socialmedier, man visar ju oftast bara upp det finaste man har. Så tror inte att det ser ut så här längre än fem minuter till.

Men nu som sagt ett djupdyk mer i mailen.

Med det önskar jag er en riktigt fin dag.
Kram

8
Prenumerera
Notis om

3 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
Charlotte Larsson
2 år sedan

Så fint o mysigt du har det ? Vilken väggfärg har du ?
Önskar dig en underbar dag 🤗

Mamma M
2 år sedan

Skulle vara kul att se en ocensurerad bild på en bloggares opiffade verklighet nångång 😉

Nästa inlägg

GÅRDAGENS LYXMIDDAG

3
0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x