GÅRDAGENS LYXMIDDAG


Hallå där,
Då var det kväller. I dag har det jobbats på i vanlig ordning och sedan har jag stått ute i garaget och packat utemöbler som ska returneras…. Det är tråkigt när man köper saker som inte håller måttet, men det var banne mig ännu tråkigare att packa in alla dessa i bullbelplast, extra emballage och kartonger. Jodå… tog 3 timmar av min dag. Men nu är det klart, så kan jag checka av det på veckans lista.
Så nu tänkte bara kika förbi och läska er ordentligt med denna bilden….

Detta var gårdagens middag, så lyxig att jag blir avundsjuk på mig själv bara genom att tänka på det. Jag köpte rökta räkor i olika smaker, färska räkor, havskräftor och hummer. Och så tillbehör som skagenfyllda crustader, baguetter, och vindruvor. Hamnade i mathimlen en stund.

Nu blir det att landa i tv-soffan och kolla serier.

Go´kväll på er där ute.

14
Prenumerera
Notis om

1 Comment
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
2 år sedan

näää mörda mä va gott!!!! och snart kommer det knappt finnas, förutom djupfryst :(((

Nästa inlägg

VITNAMESISK SALLADSBOWL

1
0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x