GRÖNSAKSBOWL MED VARMRÖKT LAX & SWEETCHILIMARINERADE RÄKOR


Hej där
I går blev det filmkväll med Nomi, vi bullade upp med Ben & Jerry glass, snacks & godis i soffan. Sen hyrde vi ”Allt för min syster” och grät så tårarna sprutade. Har ni inte sett den så kan jag rekommendera den, det är 3:dje gången jag sett den.

Till middag igår blev det en liten enklare bowl.
För att kompensera med allt onyttigt vi senare smällde i oss. Haha.

Vad hade jag då i denna bowl:
Blandad sallad
Gurka
Finhackad tomat
Mango
Avokado
Fetaost
Groddar
1/2 bit Varmrökt lax
1 dl handskalade räkor som jag rörde ihop med 1 msk Sweetchilisås

Resultatet : Supergott!
Passade på att göra två stycken likadana bowls, så nu har har en likadan till lunch oxå.
Smarrigt och tips att ta med sig i lunchlådan.

17
Prenumerera
Notis om
9 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
Anonym
10 månader sedan

Är filter en så känslig fråga att du tar bort kommentarer om det? Ta då gärna även bort allt tjat som kommer komma sedan när du börjar resa/flyga igen.

Carina
10 månader sedan

Jag antar att det ska vara varmrökt lax,som det står i receptet. Så du bör kanske ändra rubriken till samma? Ingen klagan,men kanske inte blir riktigt samma rätt då:-)

Malin
10 månader sedan

Ser riktigt smarrigt ut, det här får det bli imorgon ! Tack för inspirationen

10 månader sedan

Bowlen är sååååå grann! Men jag undrar, ”hyr film” – hur gör man det nuförtiden? Jag har aldrig gjort det, men jag skulle behöva för jag har många som jag vill se någon enstaka gång utan att prenumerera på tjänsten.

Klara
10 månader sedan

Min kommentar togs också bort trots att den var väldigt snäll – tyckte att du är söt som du är utan det där onaturliga. Känns som en lite tråkig blogg om man inte kan få tycka lite -finns ju andra bloggar att kika på.

Anna
10 månader sedan

Men alltså på riktigt, varför tar du bort kommentarer som inte ”passar dig” hela tiden?

Klara
Reply to  Anna
10 månader sedan

Ojust att mot dina läsare ( som du lever på) att inte få säga något som du inte gillar. Lite ödmjukhet skulle passa dig bra.

Nästa inlägg

VARMRÖKT LAX MED SOMMARENS PRIMÖRER

9
0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x