GRÖNSAKSBOWL MED VARMRÖKT LAX & SWEETCHILIMARINERADE RÄKOR


Hej där
I går blev det filmkväll med Nomi, vi bullade upp med Ben & Jerry glass, snacks & godis i soffan. Sen hyrde vi ”Allt för min syster” och grät så tårarna sprutade. Har ni inte sett den så kan jag rekommendera den, det är 3:dje gången jag sett den.

Till middag igår blev det en liten enklare bowl.
För att kompensera med allt onyttigt vi senare smällde i oss. Haha.

Vad hade jag då i denna bowl:
Blandad sallad
Gurka
Finhackad tomat
Mango
Avokado
Fetaost
Groddar
1/2 bit Varmrökt lax
1 dl handskalade räkor som jag rörde ihop med 1 msk Sweetchilisås

Resultatet : Supergott!
Passade på att göra två stycken likadana bowls, så nu har har en likadan till lunch oxå.
Smarrigt och tips att ta med sig i lunchlådan.

19
Prenumerera
Notis om

9 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
Anonym
2 år sedan

Är filter en så känslig fråga att du tar bort kommentarer om det? Ta då gärna även bort allt tjat som kommer komma sedan när du börjar resa/flyga igen.

Carina
2 år sedan

Jag antar att det ska vara varmrökt lax,som det står i receptet. Så du bör kanske ändra rubriken till samma? Ingen klagan,men kanske inte blir riktigt samma rätt då:-)

Malin
2 år sedan

Ser riktigt smarrigt ut, det här får det bli imorgon ! Tack för inspirationen

2 år sedan

Bowlen är sååååå grann! Men jag undrar, ”hyr film” – hur gör man det nuförtiden? Jag har aldrig gjort det, men jag skulle behöva för jag har många som jag vill se någon enstaka gång utan att prenumerera på tjänsten.

2 år sedan

Min kommentar togs också bort trots att den var väldigt snäll – tyckte att du är söt som du är utan det där onaturliga. Känns som en lite tråkig blogg om man inte kan få tycka lite -finns ju andra bloggar att kika på.

Anna
2 år sedan

Men alltså på riktigt, varför tar du bort kommentarer som inte ”passar dig” hela tiden?

Reply to  Anna
2 år sedan

Ojust att mot dina läsare ( som du lever på) att inte få säga något som du inte gillar. Lite ödmjukhet skulle passa dig bra.

Nästa inlägg

VARMRÖKT LAX MED SOMMARENS PRIMÖRER

9
0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x