HOTELLFRUKOST IS DA SHIT

Godmorgon,
Vi har haft en härlig vecka här med besök av Sarah och hennes barn. Vi har solat, badat, ätit gott och åkt skoter.
En riktig tankning av energi. Och som om inte det var nog så bokade vi in ett besök på Liseberg tillsammans nästa barnvecka. Karuseller och en hotellövernattning, barnen jublade såklart. Ser redan fram emot hotellfrukosten 😉


Snart kommer Jacob , Klara & Aaron hit. Vi ska semestra här hemma hela helgen. Lillasyster med hennes familj kommer också hit och det blir poolhäng, grillmiddagar och massa bebisgos med farmors lillkille. Men nu dags att kolla av mailen och sedan städa iordning efter frukosten.

På återseende raringar.

25
Prenumerera
Notis om

2 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
Liselotte
2 år sedan

Hur gör du med katterna när du är bortrest?
Liselotte

Nästa inlägg

MAGNUSSONS

2
0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x