REKLAM FÖR MAGNUSSONS

MAGNUSSONS


Tjingeling raringar,
Hoppas dagen börjat bra.
Här har vi den sötaste nosen jag vet. Min ständiga följeslagare vart jag än går.

Charlie är ju redan 3 1/2 år och för mej är det viktigt att jag ger henne den bästa maten på marknaden.
Jag vill att hon ska få fortsätta vara frisk och bli supergammal, ja det vill såklart alla hundägare.
Jag är själv noga med att köpa svensk kött och lokala produkter, och vill såklart göra detsamma för min hund. Inte minst för att det är nyttigare, utan även för miljöns skull.

Och det är just därför ger jag Charlie Magnussons torrfoder, och nu även den senaste nyheten våtfoder.
Dessa är framtagna helt på svenska produkter och med en helt transparent innehållsförteckning. Det vill säga att det går att läsa sig till exakt vad hundmaten innehåller.

Charlie älskar mat, precis som alla Golden. Men för mej är det viktigt att hon får i sig bra mat. Hon gillar samtliga av dessa fyra smaker, troligtvis extra mycket på grund av denna höga kötthalten. Och just ”Svensk Nöt” är hennes absoluta favorit.


För mig känns det också bra att hela receptet tydligt står angivet på förpackningen, något jag aldrig tidigare sett på hundmat. Och det bästa är att till skillnad från färsk och frysfoder att de kan de ligga i rumstemperatur. Att hålla hundmat fryst på resande fot eller i husbilen är så mycket krångligare. Så extra plus även för detta tycker jag.

Min bästaste vän ❤️

19
Prenumerera
Notis om

1 Comment
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
Ingela Norrby
2 år sedan

Jag är uppvuxen några km från hundmatsfabriken Magnusson. Grundaren av Magnussons son hade torrfoder för valpar i fickan och åt som snacks när han var liten. Fodret måste ju innhålla schyssta grejer om man låter sina barn äta det som godis!

Nästa inlägg

VECKOMATSEDEL

1
0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x