MATIG VEGETARISK SALLAD


Hej där raringar,
Jag sitter och svarar på sista mailen innan det är dags att sätta mig i bilen och styra kosan mot Växjö.
Har besök hos frisören idag och ska passa på att besöka farmors gullunge. I dag är det lite svalare ute och då är det faktiskt roligare att laga mat. I måndags, då vi åt vegetariskt blev det en kylskåpsrensning, för att det skulle gå snabbt och vara lätt.
Men det blev väldans gott det också… vi försöker ju äta vegetariskt minst en gång i veckan.

Denna lilla kylskåpsrensning innebar lite kokad matvete, lite vegetarisk ”kyckling” som jag hittade i frysen och samt lite blandade grönsaker. Jag stekte ”kycklingen” snabbt i matolja och kryddade med tacokrydda, svårare behöver det inte vara. Även kräsna barn gillar detta.

11
Prenumerera
Notis om

1 Comment
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
3 år sedan

Bästa maten när man kör kylskåpsrens!

Nästa inlägg

FANTASTISKT GOTT FRÖKNÄCKE

1
0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x