SOMMARKVÄLLAR

Hej där,
Jag har precis vinkat av Annika som styrde kosan hem till Växjö
Och vilken härlig grillkväll vi hade i går! Det var så behagligt varmt, solen lyste från klarblå himmel och det var helt bleke på vattnet. Detta tillsammans med trevligt sällskap och god mat gjorde ju inte saken sämre.

Vi grillade kyckling och goda grönsaker och åt tills magen stod i fyra hörn.
Grillat är alltid godast och maten smakar bäst när man kan äta den utomhus. Fler sådana här ljuvliga sommarkvällar ser jag verkligen fram emot. I kväll blir det inte grillat till middag utan det står sushi på menyn… Faktum är att detta inte är något som jag gillat så mycket tidigare men tro´t eller ej- jag har lärt mig att gilla det. Så det ska bli riktigt gott!
Men nu ska jag redigera bilder och korrläsa texter, så vi hörs lite senare gott folk.
Trevlig Torsdag till er.

16
Prenumerera
Notis om

1 Comment
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
3 år sedan

Jag minns att jag läste ett inlägg hos dig som listade saker du inte gillade, och sushi var den som jag kände att jag inte helt ville acceptera ;D Skönt att du börjat gilla det, för det finns så många fräscha alternativ tycker jag 🙂 Vad härligt att grilla och käka utomhus. Ljuvt!

Nästa inlägg

RATATOUILLE

1
0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x