RATATOUILLE

Detta kan vara det enklaste och godaste tillbehöret till grillat.
Och det är just vad det blir idag, grillat tillsammans med min fina vän Annika. Följer ni mig på Instagram så får ni se där vad det blir för gott. @jennysmatblogg

Det här behöver du till 4 – 6 portioner :
 
3 röda paprikor ( eller olika blandade färger )
1 zucchini
2 gula lökar
1 aubergine
3 vitlöksklyftor
1 skvätt olivolja
2 burkar med fylliga krossade tomater
10 körsbärstomater
1/2 tsk socker
svart och nymalen peppar

Gör så här
Skölj grönsakerna och skär i lagom stora klyftor / bitar.
Hetta upp en panna med oljan och fräs sedan grönsakerna/ lökarna – men de ska inte få färg.Häll över de krossade tomaterna, låt sedan grytan stå och småputtra i 30-45  minuter en halvtimme och mosa lite med hjälp av en träsked.Smaka av med salt och peppar.

8
Prenumerera
Notis om
0 Comments
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer

Nästa inlägg

ÖSTRAS STENUGNSBAGERIET

0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x