REKLAM FÖR ÖSTRAS

ÖSTRAS STENUGNSBAGERIET

Nu när sommaren närmar sig och värmen gör sig påmind då tycker jag det är så gott att äta kall lunch. Och mackor är något som man kan experimentera & variera massor. Bondbrödet från Östras är ett aromfyllt och saftigt bröd med äkta skållning och surdeg. Och med detta sagt så tror jag att jag kommer presentera sommarens godaste lunchmacka för er.

Jag slängde i hop en supergoda räkröra och dekorerade med massa fräscha grönsaker.

Räkröran:
200 gram skalade räkor
150 gram philadelphiaost
4 msk majonäs
skalet av en halv citron
1/2 kruka dill
salt & peppar
+ några rivdrag av pepparrot

Gör så här:
Rör ihop alla ingredienser utom räkorna i en skål och smaka av röran. Låt räkorna rinna av ordentligt och låt dem gärna torka till det sista på hushållspapper. Grovhacka dem och vänd i dem.
Smöra brödet, och fyll på med de grönsakerna du gillar bäst.
Dra på ordentligt med räkröra.

Ät och njut!

21
Prenumerera
Notis om

5 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
Viktoria
3 år sedan

Jenny,
Du är så fantastisk och så himla duktig men det känns tråkigt och nonchalant att det är så mycket slarvfel i dina texter nuförtiden. Självklart får det förekomma stavfel ibland men det känns som att du inte kontrolläser. Jag skriver inte för att gnälla utan för att jag känner hur jag tappar sugen mer och mer och tänker att det kanske finns fler som känner så eftersom det är så påtagligt tomt i kommentarsfältet.
Jag hoppas att du inte blir ledsen av min synpunkt❤️
Kram!

Lena
Reply to  Viktoria
3 år sedan

Jag håller med dig, Viktoria! Och att man inte får svar på frågor man ställer känns också väldigt nonchalant.

Viktoria
Reply to  jennysmatblogg
3 år sedan

❤️

3 år sedan

Åh, jag älskar räkor, och att göra röran av färskost var verkligen smart – för det älskar jag också XD

Nästa inlägg

KRÄMIGA RUTOR MED SMAK AV CITRON

5
0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x