Tisdag den 27:e April

Lugnet har precis lagt sig, jag har mellanlandat i soffan innan jag ska ut och fixa klart i trädgården. Men insåg att jag inte hunnit kika förbi er än idag så tänkte bara säja hej.
Så vad har jag gjort dagen till ära? Jo jag har uträttat massa ärenden : Först handla mat till kommande recept, bara det besöket tog över en timma. Sedan förbi djuraffären och köpa extra näringsrik mat till Ninja, eftersom hon är dräktig. Sedan hem och fota ett samarbete, redigera bilder och skriva utkast.


Barnen ville ha grillat, och jag var inte svår att övertala. Så samtidigt som vi startade upp grillen tyckte jag visst att det var perfekt läge att kicka igång robotgräsklippare, öppna upp poolerna och rengöra och klora….. Så fort man börjar lite grann på ett ställe så fortsätter man på ett annat ? Hahah… eller är det bara jag?
För efter middagen och disken så for jag ut och fortsatte att trimma häcken och klippa ner döda buskar.
Hjälp vad jag är värd en stor skål med chips ikväll framför tv:n… men nu ska jag ut och dra upp robotdammsugaren ur poolen och lägga på skyddstäcket. Hoppas ni haft en härlig dag i solen.

Och på återseende raringar.

23
Prenumerera
Notis om

4 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
3 år sedan

Wow vad flitig ❣️ Grym du är 😍

marie
3 år sedan

trodde du fått ner robotgräsklipparen i poolen men antar att det var en poolrobot haha

Nästa inlägg

STHLM TUR & RETUR

4
0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x