STHLM TUR & RETUR


Swish sa det så var det ny vecka,
Stockholmsvistelsen innehöll både arbete och nöjen. Jag försöker alltid boka in nya ställen när jag är i huvudstaden, de erbjuder fantastiska matupplevelser. Men ibland hamnar man tillbaka på vissa favoriter, såsom Farang – gillar alla smårätter och plock. Men jag provade även Un poco, en Italiensk restaurang, supermysig.

Sen var det supertrevlig att träffa Bonniergänget igen och prata böcker, och det viktigaste av allt såklart nämligen signeringen….
Det är ju några pallar som ni kanske såg på Instagram. Men vi hann på 2 dagar, jag hade hjälp av tre stycken som vek upp, vek igen och packade alla böckerna. Det är ett samspel, men man är sjukt trött efter att ha suttit i 9 timmar och skrivit. Just sayin

Därav min radiotystnad, men nu är jag tillbaka igen. Barnen har precis landat innanför dörren och jag vi ska äta middag innan det är dags att skjutsa till fotbollen.

Kram och på återseende,

27
Prenumerera
Notis om

0 Comments
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer

Nästa inlägg

VECKOMATSEDEL

0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x