TILL MIG FRÅN MIG


Tjingeling,
Hoppas ni fick en fin start på veckan.
Lite snittblommor gör väl vilken måndag som helst lite lite roligare. Passade på att köpa lite rosor när jag ändå handlade, ibland kan man ha tur med blommorna ifrån mataffären – ibland vissnar de efter en dag.
Nomi och jag har precis lagat köttbullar med potatis & brunsås. Men receptet på dem finns redan på bloggen, i bland blir det ju lite favorit i repris. Sedan skjutsade jag henne till träningen och nu blir det att försöka ta sig in i min överfyllda tvättstuga innan det är dags att hämta igen. Suck, pust och stånk så tråkigt att vika tvätt….

Hoppas ni får en mer händelserik måndagskväll.

Kram


11
Prenumerera
Notis om

2 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
Maria
3 år sedan

Jag brukar alltid ta med tvätten till soffbordet och slå på en bra serie på TV:n, då blir vikandet lite mindre tråkigt 😉 Ha en trevlig kväll!

Mamma M
3 år sedan

Köpte rosor för 25 kr på Maxi, det får bli min helgbukett :-)!
Behöver inte alltid vara dyrt o flashigt för att få till lite lyxkänsla.

Nästa inlägg

LISTA FÖR VECKAN

2
0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x