LISTA FÖR VECKAN

Måndag it is, och helgen gick i en rasande fart.
Men som man säger, tiden går snabbt när man har roligt. Fast i dag börjar bästa veckan, nämligen min barnvecka, så snart är ordningen återställd. ❤️ Tänkte vi kör en liten lista för vad som komma skall.
Bilderna är tagan av Ulrika Pousette, inför kommande bok.

Veckans planering ?
Förutom att fotografera kontent, samarbeten och nya recept & middagar så bjuder veckan på flera teams möten. Vi brukar planera in teams när vi har nya samarbetespartners. Det är alltid trevligt att få ett ansikte på dem som man arbetar med, och de får träffa både mig och mina säljare på ett smidigt och coronasäkert sätt. Sedan har jag telefonintervjuer med Aftonbladet & andra magasin inför boksläppet.

Veckans bästa?
Det är såklart att barnen kommer hem. Men förutom det så är det att mina syskon och jag ska åka iväg själva på Lördag. De har bokat detta i smyg för min skull, för att de vill fira min 40 årsdag. Tänk vad härligt att man kan fira sin 40- års dag så här länge.

Veckans sämsta?
Ja vad skulle det vara? Hmmm…. Det får nog vara tvättstugan, den är i totalkaos nu. Tvättstugan som gud glömde.
Jag behöver vika kläder hela veckan för att komma i kapp där.

Veckans lunch ?
Denna veckan har jag rätt många jobbluncher inbokade, så har inte planerat så långt. Men dagens lunch blir en omelett med ost & skinka.


Veckans måsten?
Privat så är det att jaga hantverkare så att de kommer som utlovat. Vad är det med hantverkare som inte kan komma i tid…. hahaha. Å måsten på jobbet är ju alltid många, men viktigaste nu är att kolla upp hur många böcker som är sålda så jag kan planera hur många dagar jag behöver vara i Stockholm. Åker upp och signerar ”Jennys Sommar” då.

Veckans tips!
Från mig till dig : Stanna upp och glädjs åt det du faktiskt har. Familj, vänner, boende eller något som du haft lyxen att kunna unna dig.
Ofta tror jag att det är lätt att glömma det man har och alltid längta framåt.

Veckans skämt?
Vädret! Vart tog solen och alla vårkänslor vägen?

Veckans ha-begär?
Alla senaste GB-nyheter. Älskar glass och vill prova dem alla.


Veckans musik ?
Just nu är jag helt inne på min LP-spelare & alla skivor. Så jag går här hemma och lyssnar på alla möjliga gamla låtar. Så jäkla nice.

Veckans höjdpunkt ?
Jag hade en ide som föddes nyligen och just nu håller jag på att förankra den, något som jag tror väldigt mycket på. Och är säker på att ni kommer gilla den lika mycket som jag. Så hoppas att vi lyckas ro detta i land nu.

Veckans citat !
It always seems impossible until it’s done.
Ha en underbar måndag så hörs & störs vi alldeles snart igen.

12
Prenumerera
Notis om

0 Comments
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer

Nästa inlägg

VECKOMATSEDEL

0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x