UGNSPANNKAKA


Här kommer något som verkligen är snabbt, gott och billigt!
Varsågoda

Jag lagar alltid i min djupa ugnsform, den som medföljer till ugnen.

Det här hade jag i min ugnspannkaka:
2 pkt bacon
1 liter standardmjölk
7 ägg
3 1/2 dl vetemjöl
1/2- 1 tsk salt
Smör till plåten

Serveras med rårivna morötter & sylt.

Gör så här:
Sätt ugnen på 200 grader. Smörj plåten med smör. Strimla och lägg baconet på ugnsplåten, skjutsa in i ugnen i 10 minuter. Under tiden vispa ihop ägg, mjöl, mjölk till en slät smet och blanda i saltet. Häll smeten i formen och grädda i ca 25- 30 minuter, eller tills den har fått önskad fin färg på ugnspannkakan.

21
Prenumerera
Notis om

13 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
Emilia
3 år sedan

Varför svarar du inte på folks frågor angående ditt onödiga resande? Känns kanske bättre att du faktiskt svarar än att bara låtsas som att det regnar. Vet att du förut skrivit att det är ”jobbresor”, men det är det ju inte alls.. du kan jobba hemifrån utan problem.

Sanna
Reply to  Emilia
3 år sedan

Det är irriterande, nonchalant, fegt och egoistiskt.

Anita
3 år sedan

Jag har följt din blogg länge o tyckt om den men tyvärr gillar jag inte detta nya
Är så rörigt och konstigt

Malin
3 år sedan

Men det är ju inte förbjudet att resa om man som Jenny gör det säkert. Vad jag sett har hon varit helt ensam på bilderna, förmodar att det finns en bakom kameran men 2 får man ju vara….. Långt mycket värre att vara i min Ica-butik och där får jag ju också lov att vara om jag håller avstånd. Tack för fin blogg i nytt format, jättesnyggt alltihop.

Emilia
Reply to  Malin
3 år sedan

Nej det är inte förbjudet, men man vill att folk ska undvika onödiga resor. I mitt tycke är nöjesresor onödiga just nu. Sen handlar det inte enbart om smittorisk, utan att man kan behöva vård av andra orsaker och tar då upp en vårdplats i ett län där man inte hör hemma. Det är dumt när vårdpersonalen går på knäna och sjukhusen är överbelastade.
Du kan inte jämföra med att gå på Ica. Vissa måste handla mat i en fysisk butik, men man måste faktiskt inte resa.
Måste det vara förbud för att folk ska förstå? Kan man inte som vuxen ta ansvar ändå?
Jenny kan som sagt jobba hemifrån utan problem.

Maria
3 år sedan

Tips! Sluta följ och sköt ert eget. I all välmening❤️
Så himla trist att slå ner på människor som vissa som kommentar gör. Läs inte då. Jennys matblogg är ingen myndighet eller makthavare, hon har ingen skyldighet. För mig är det en kul och härlig blogg att följa, om jag har synpunkter så finns det mejl. Haters gonna hate 😘

Linda
3 år sedan

Blir så trött , Nej det är INTE förbjudet att resa ( iallafall inte än) MEN vi ska INTE resa!!! Vad är det ni vissa här och Jenny Inte förstår. Jag bryr mig inte vad Jenny skriver till försvar nu för det går inte att försvara . Sjukvården går på knä men det skiter Jenny i för hon fortsätter resa . Hon som ochså har all världens möjlighet att jobba hemifrån som många andra inte har! Tack för mig !

Ulrika
Reply to  Linda
3 år sedan

Men har hon utnyttjat sjukvården? Eller har hon faktiskt bara gynnat företagare?

Emilia
Reply to  Ulrika
3 år sedan

Hur vet man i förväg om man kommer behöva sjukvård eller inte?

Anna
3 år sedan

Alla dessa Corona poliser! Jaaa man kan skada sig men det kan man göra utanför huset också, och vanliga sjukdomar finns fortfarande! Jenny har väl skyddat sig som det går med egen stuga och mat kan hon laga, alla som gnäller har ni verkligen inte gjort saker som är onödiga? Systembolaget , matbutiker mm

Emilia
Reply to  Anna
3 år sedan

Skadar man sig utanför sitt hus så får man vård på sjukhuset i sitt eget län. Du ska inte resa för du ska inte belasta sjukvården där du inte hör hemma. Man måste ju säga åt folk eftersom många inte fattar själv, tyvärr. Tänk om alla gjorde som dom ville?
Och som svar på din fråga, nej jag går inte i butiker alls. Beställer mat online och träffar inga andra än min familj och kollegor. Har ett samhällsviktig jobb och kan därför inte jobba hemma. Kunde jag göra det så skulle jag.

Ni måste sluta vara själviska just nu. Tänk på vårdpersonalen som inte får vila. Förhoppningsvis kommer en bättre tid om inte allt för länge. Då kan man vara lite självisk och göra som man vill, men tills dess måste vi alla ta ansvar och respektera restriktionerna. Det ska inte behöva vara förbud för att man ska förstå att vissa saker inte passar sig just nu.

Anna
Reply to  Emilia
3 år sedan

Det jag undrar är bor du ensam? Har du barn ? Jag frågar för att hur är det möjligt att du inte besöker butiker? Jag springer inte heller i onödan ibland måste man. Jag har också ett samhällsviktigt jobb och kan inte hålla mig hemma, jag tro dom flesta gör så gott dom kan utan moralpredikan

Emilia
Reply to  Anna
3 år sedan

Vilka butiker menar du att det är svårt att undvika? Mat kan beställas på till exempel icas hemsida och så får man det levererat till dörren. Kläder, skor, hudvård osv kan också beställas online.

Nu handlade dock detta om att göra onödiga resor. Jag klagar inte om folk går till Ica så länge man spritar händerna och håller avstånd till alla andra. Nöjesresor finns det inga ursäkter för.

Nästa inlägg

Helglyx

13
0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x