GOTTHARDS I UMEÅ

Hej hej,
Hoppas ni haft en jättefin julafton. Min blev annorlunda, men bra ändå. Nästa år är min julvecka med barnen så då är vi tillbaka till traditioner igen. Och då är vi en extra att köpa julklappar till. Myyys.

let.Innan vi lämnade Umeå, så ville vi besöka en restaurang som ni rekommenderat här i kommentarsfältet och på Instagram. Nämligen Gotthards krog på Stora HotelVi beställde in massa olika smårätter, både vegetariskt, fisk och kött.
Så mycket gott.

Varnar redan nu för alla läskande matbilder som kommer här.

Och det var inte bara fantastiskt gott, det var trevliga upplägg, älskar porslinet. By the way.


Friterad brusselkål och musslor med chili & lime.

Avslutade med två goda och annorlunda efterrätter.

Ja, två fantastiska dagar hade vi i Umeå, med god mat, fika och trevliga promenader längst med älven. Det enda vi egentligen saknade var nog snön. Men den fick vi lite av mot nu i Piteå. Men mer om detta i nästa inlägg.

17
Prenumerera
Notis om

0 Comments
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer

Nästa inlägg

HÄRLIGA SMAKER FRÅN SYDTYROLEN

0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x