VILLA GRANSHOLM

Hej där,
såg att några av er har önskat att att texten ska bli vänsterställd istället för centrerad. Så vi kan ju alltid prova det ett tag, är det många av er som tycker att texten är för ljus ? Har bett mina tekniker kika på det.

Nu ska ni få se vad vi lyxade till vår gårdag med. Och här kommer samtidigt reklam för en vän.

Fotograf Robin Fritzon

I går besökte vi det juliga och ljuvliga Villa Gransholm utanför Växjö.

Har länge velat åka dit för jag har hört så gott om det. Alla mina växjövänner har tipsat om detta ställe, och jag har inte kommit iväg tidigare.

Supermysiga rum inredda i gammal romantisk stil.


Först hade vi bokat in oss för att äta julmat, men på grund av rådande pandemi så beslutade restaurangen att ta bort årets julbord. Istället serverades en härlig 3 rätters meny. Och vilken meny sen! Majj gadd vilken fantastisk mat.

Hembakat bröd innan maten,

Älg till förrätt och så vackert upplagt.Sen avslutade vi med lite härliga efterrätter.

Jag valde ostkakan- äääälskar ostkaka.


Villa Gransholm anordnar även bröllop och fester och är perfekt för konferenser. Vilka vackert här oavsett årstid. Och istället för julbord erbjuder dem en hemlevererad julkasse. Kan inte det vara ett fint sätt att slippa undan att laga mat, samtidigt som man stödjer restaurangen just nu 😉

Det blir dagens tips från mig.

Och just nu boar vi in oss i husbilen, som vi hämtade igår.
Håll utkik på Instagram så kommer snart massa videos där.

Kram

15
Prenumerera
Notis om

1 Comment
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
Delia
3 år sedan

Åh vad det underlättade läsningen att ha texten till vänster. Önskar också mörkare typsnitt. Om det inte redan är inställt, så önskar jag att ens uppgifter sparas när man kommenterar så man slipper fulla i mejl och namn varje gång. Önskar gärna en lättillgänglig knapp på framsidan där det tex står ”till bloggen” för att komma till flödet 😃

Nästa inlägg

Feedback på nya sajten

1
0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x