Feedback på nya sajten

Era åsikter är viktiga så vi tar tacksamt emot sådant som kan förbättras och göra sidan så bra som möjligt.
Sen får ni hemskt gärna lämna något litet hejarop 😉 personligen tycker jag sajten blev superfin. Vi har jobbat med den länge för att få den så smidig och enkel som möjligt. Men självklart kan vi bli ännu bättre.

P.s många frågar om bloggflödet. Och det kommer automatiskt om ni bläddrar ner efter sajtens första inlägget. Så ni kommer inte missa något.

34
Prenumerera
Notis om

32 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
Chatarina
3 år sedan

Nya bloggen är jättefin! Bra text som är lätt att läsa. Varma decemberkramar!🤗🎄🤶

Maria
3 år sedan

Superbra! Modernt, fräscht och lätt att hitta. Helt klart ett lyft😃

Tina
3 år sedan

Varför en apostrof i Jennys matblogg? Det stämmer inte .med svenska språkregler och det ser inte snyggt ut.
Annars en pigg uppfräschning av bloggen.

Anonym
Reply to  Tina
3 år sedan

Exakt, i svenskan använder man inte apostrof i detta sammanhang. Någon verkar ha kopierat engelskan utan att kolla upp vad som gäller i vårt språk.

Linnea
Reply to  Tina
3 år sedan

Detta håller jag också med om, sticker i ögonen haha

Simon
Reply to  Linnea
3 år sedan

Jenny hade ju denna stavningen i gamla loggan med om ni undrar 🙂

Tina
Reply to  Simon
3 år sedan

En ny chans att ändra och göra rätt nu då. Om vi skall komma med förslag och synpunkter på den nya bloggen och apostrofen ändå finns kvar, skulle jag vilja veta varför.
Vill dock komma med positiva tankar också också säga att det bra att man kan gilla inlägg och att reklamen inte syns om man har en reklamblockerare installerad.

Gülay
3 år sedan

Jag tycker om detta nya,det är mer ordning och reda. Sedan om man har följt din blogg så många år tycker jag som läsare att det var roligt med ett nytt. Så tummen 👍🏻
Sedan tycker jag det är extra plus att alla gamla länkar med dina recept att det funkar fortfarande.

Malin
3 år sedan

Just nu blir jag lite förvirrad i flödet. Men såklart kommer jag att vänja mig, jag går ju in här nästan varje dag och det kommer jag såklart att fortsätta med. Den är snygg och det det känns lockande att klicka på både bilder och text. Trivs du med detta upplägg så kommer vi också att göra det såklart. Lycka till!

Sara
3 år sedan

Väldigt fin layout på nya sidan! Lite oklart dock vart nya blogginlägg hamnar (förstår det som fler tyckt detta iom ditt förtydligande i senaste blogg-inlägget 😛 ) och hur sidan är upplagd men det lär man sig snart hoppas jag 😛 Det går inte inte att ha en flik längst upp med Blogg (vid Hem, Kontakt, shop etc) så att man snabbt och lätt kommer till blogg-inläggen? Kram!

Anonym
Reply to  Sara
3 år sedan

Vill också gärna ha en egen flik för bloggen!

Therese
3 år sedan

Förstår tyvärr ingenting av detta nya 😔

Maria
3 år sedan

Mycket bättre sökfunktion 👍

Eva
3 år sedan

Det blir ju ett extra klick för att ta sig in på bloggen vilket är negativt. Borde i så fall gå att ordna med en kortadress till den så man kan bokmärka den. Ku kan man bara bokmärka översta inlägget och det är inte bra.

Karin Pettersson
3 år sedan

Rörig!!!

Anna
3 år sedan

Jättefin, bra typsnitt och lättnavigerat!

Mia
3 år sedan

Snyggt👏🏼🤩

Anna
3 år sedan

För blek text igen, svårt och läsa😟

Cecilia Kratz
Reply to  Anna
3 år sedan

Håller med, behövs mörkare text.

Linnea Nyberg
3 år sedan

Gillade att det kom en egen flik för bloggen i menyn högst upp! Texten i inläggen får gärna vänstercentreras men det är kanske en smaksak.
Tycker att sidan är för ljus, finns nästan inga kontraster mellan headern, bilderna som är väldigt ljusa, men framförallt texten tycker jag är svårläst. Och då kan tilläggas att jag är under 30 med perfekt syn, så det kanske är värre för dom med nedsatt syn eller annat? Går det att göra typsnittet lite lägre och mindre utdraget, eller fetare bokstäver? Texten i kommentarerna får gärna vara svart den med 🙂
Efter att ha klickat runt lite verkar det finnas en del att jobba med ux, men det sätter sig nog. Det jag främst blev irriterad på nu var att när jag klickat mig in på kommentarerna tre inlägg ner och ville gå tillbaka gick inte det genom att, som jag brukar göra, gå tillbaka till föregående sida. Då hamnade sidan i en märklig loop där jag istället kastades in i ännu tidigare blogginlägg. Och eftersom jag klickat mig in på ett specifikt inlägg gick det inte att scrolla upp till tidigare inlägg heller. Svårt att förklara när jag inte kan språket men hoppas det är någorlunda förståligt! Inte för att jag gillar Elles senaste uppdatering men där blir i alla fall varje inlägg en egen sidladdning som man sedan enkelt kan ta sig tillbaka från.

Jenny
3 år sedan

Apostrofen i ditt namn måste bort! Annars en väldigt snygg sajt. Ser professionellt ut 👍🏻

Kristina Johansson
3 år sedan

Rörigt och tyvärr alldeles för mycket reklam för min smak

Maria
3 år sedan

Jag förstår att man tjänar pengarna på annonserna, men de ger ett väldigt rörigt intryck…saknar den ”gamla” bloggen
Saknar oxå att man in te kommer direkt in på bloggen…
Men dina recept är fortfarande toppen!!!!

Anna
Reply to  Maria
3 år sedan

Håller med dig, tar väl tid o vänja sig men Reklamen är jobbig

Pernilla
3 år sedan

Åhh! Va fin! Det blir jätte bra det här, bara lite ovant! 🙂 Måste bara säga nu när jag ändå skriver att jag följt din blogg i några år nu och den är verkligen toppen! Så bra för inspiration och jag gillar att recepten inte är för överkomplicerade. Vill nog egentligen bara säga tack för att du fortsätter med din blogg när många andra slutat. Du är ju bäst! 🙂

Camilla
3 år sedan

För rörig blogg enligt mitt tycke.
Varför byta till något som blir sämre det andra var mycket bättre.

Camilla
Reply to  Camilla
3 år sedan

Samt denna reklamen som ploppar upp till höger hela tiden, störmoment.
Verkar vara fler som tycker likadant.

Maja
3 år sedan

Känns lite rörig men man vänjer sig kanske.
Men absolut bort med apostrofen, ser jättekonstigt ut!
På svenska så använder vi inte apostrof efter namn, så bort den.
Som sagt tar nog lite tid att vänja sig och texten är lite ljus och svårläst men annars ser det fint ut.
Önskar dig en finfin dag.

Maud Hulterstam
3 år sedan

Rörigt inte överskådlig på telefon.

Christine
3 år sedan

Jag använder oftast mobil och när jag nu läst kommentarer kring bloggens nya utseende testade jag lite själv. Det finns en oval högst upp till höger med ett förstoringsglas och tre streck – där händer absolut ingenting när man klickar. Antar att det ska vara något menyval och sökfunktion men inget händer alltså.
Och att få iväg kommentaren var omöjligt, fanns ingenstans att klicka iväg den. Jag tog fram datorn istället och där ser ju sajten helt annorlunda ut, trevligare. Men det var fortfarande inte glasklart hur man skriver en kommentar. Var på väg att ge upp men fick plötsligt se en grön cirkel jag inte sett innan, den bara dök upp plötsligt och det var ju där man skulle klicka för att skriva kommentar.
Några grejer kvar att fixa för att sidan ska funka användarvänligt, annars bra.
Håller med många kommentarer om för ljus text.

Nina
3 år sedan

Trodde jag hade hamnat på fel sida när jag skulle in på Jennys matblogg (länge sen jag besökte din sida), backade tillbaka och provade igen.
Men det är alldeles för mycket reklam. Rörigt intryck. Tyckte också din förra blogg hade varmare färger. Den här nya känns blek om man jämför, men det är säkert en vanesak. Trodde nästan du lagt bloggandet åt sidan tills jag kom till detta inlägg.

Nästa inlägg

SAFFRANSTOPPAR AV KOKOS

32
0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x