I REKLAMSAMARBETE MED JAKOBSDALS CHARKUTERI

MOR MATILDAS RIMMADE JULSKINKA

Hej där, 

Hur har ni det i dessa adventstider, har det kanske blivit lite tjuvstart av julmaten? Det har jag i alla fall, tycker ju att julmat är så gott. Köttbullar, Janssons, kroppkakor och prinskorvar i all ära. Men det är ändå det kalla som är det godaste, i mitt tycke. Så julskinka med en god senap det ligger högst upp på min lista.
Och speciellt då när det är Mor Matildas rimmadejulskinkapå mackan. Tredje julen vi tillagar denna goding.

Den godaste julskinkan ever: Mor Matildas rimmade svenska julskinka från Jakobsdals Charkuteri. Man tillagar den enkelt i ugnen enligt sous vide-metoden. Att julskinkan är färskrimmad innebär att den aldrig varit fryst, skinkan kommer färsk i en värmetålig förpackning. Jakobsdals Charkuteri använder sig bara av de finaste delarna av skinkan.

Instruktioner står på julskinkan, men i stora drag klipper man bort det svarta nätet och stoppar in en termometer och skjuts in i ugnen i ex antal timmar.

Jakobsdals Charkuteri är ett familjeägt företag i tredje generationen. Och de värdesätter svenskt kött, kvalitet och hantverk. Vilket jag kan intyga att det märks på deras produkter.De har flera goda smörgåsalternativ, som passar både till jul & vardags.

Du kan läsa mer om produkterna HÄR

Till griljeringen rör jag ihop ett ägg med 3/4 dels dl grovkornig senap.
Pensla över skinkan och strö över rikligt med ströbröd, sedan skjuts in i ugnen igen. Där får den stå en kvart eller så, tills den fått vacker färg.

Har ni inte tjuvstartat med julskinka ändå är det väl dags. Bara två veckor kvar till jul. Klicka Här för att se vart du kan hitta Mor Matildas rimmade Julskinka.
Vill ni göra det enkelt för er så kan i även köpa Mor Matildas Färdigkokta Julskinka. Fast jag kan varmt rekommendera denna, både roligt att göra sin egen skinka och såååå god.

Nu undrar du vart du kan hitta den fantastiska skinka?
Jo, klicka här

4
Prenumerera
Notis om

0 Comments
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer

Nästa inlägg

VILLA GRANSHOLM

0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x