MAN SKA HA HUSBIL

Hej där,
Som ni vet har jag funderat på husbil ett tag, eller faktiskt sedan corona drog in. Och nu när det blev ett uppsving igen så kändes det såååå långt borta från att få resa igen. Så efter att ha letat husbilar i det oändliga  ( finns ju inte bara en modell så att säga ) så blev det ett köp nu förrgår. Jag ska visa mer bilder när den kommer hem nästa vecka. Husbilen är vinterbonad, så premiärturen går nästa helg. Inte så långt, men har någon tips om något trevligt ställe i Småland man kan stå gärna vid någon liten sjö eller så ?

Kram på er,  

1
Prenumerera
Notis om

4 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
Marre
3 år sedan

Vad roligt 🙂 Tingsryd har en mysig camping ⛺️ 🙂

Lars
3 år sedan

Skruv har en underbar ställplats vid sjön

Ann
3 år sedan

Påarps gård i Håcksvik! Ett smultron!

Fast inte riktigt Småland men nära nog 😉

Nästa inlägg

JULBRÖD MED NÖTTER

4
0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x