JOBB, LUNCH & FIKA


Hej hej ,

Har hantverkare hemma i dag, så jag flydde till mysigaste fiket här i Gårdby
lyxade till det med både lunch och fika. Så nu sitter jag här proppmätt och betar av en milslång mail, jag behöver verkligen sortera och få ordning på den.  Drygt 15 000 obesvarade mail, vissa skulle bli helt stressade av att se den siffran blinka när de går in på mailen. Men jag kan lugna med att det är en hel del skräppost också, men idag ska jag sätta mig och svar, sortera och kasta.
Wish me luck.

0
Prenumerera
Notis om

1 Comment
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
3 år sedan

Såg mysigt och gott ut.
Hoppas du fick mailen fixade inför helgen 🙂
Kram Cina!
https://cinaslivsstil.wordpress.com/

Nästa inlägg

KLADDKAKA MED LINGONGRÄDDE

1
0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x