ADOPTERA EN 21-ÅRING

Vet ni…..

Vi har precis bestämt oss för att utöka vår familj – och det känns så himla bra i själen.
Jag följer Hemlösa Katter i Kalmar på Facebook och där fick jag syn på honom. Han var ordentligt tilltufsad, snorig och loppbiten när han blev infångad, han kallas för Yogi och är en väldigt gammal herre. Hela 21 år faktiskt, visste inte att katter kunde bli så gamla. Men jag kunde inte släppa tanken på att han sin sista tid inte skulle få ett eget hem. Så jag frågade barnen om vi inte skulle ta emot honom, och de jublade. Tänk att vi inte ens visste att vi letade efter en till familjemedlem men när han dök upp på bild så var det så självklart. Visst är det ödet, och jag vet att vi ska ge honom den bästa tiden i hans liv. Man kan säga att det är dags för honom att gå i pension här nu, sova gott och få äta sig mätt varje dag.

På Onsdag flyttar han in, så himla mysig.
Undrar just vad Ninja & Charlie kommer tycka om detta nu bara 😉

Med detta ville jag väl också säga att det finns så många hemlösa katter som vill komma till ett eget hem. Så letar ni efter en nu familjemedlem vill jag verkligen tipsa er om att googla efter hemlösa katter i ert län. Jag har några direktlänkar här om ni bor i :

Stockholm 
Malmö 
Göteborg 
Lund 
Växjö
Umeå

0
Prenumerera
Notis om

19 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
Eva
3 år sedan

Åh ❤️ jag jobbar som volontär på ett katthem i Stockholm och jag önskar att fler gjorde som du och öppnar sitt hem till en hemlös katt.

Daniel LaRusso Dahlström
3 år sedan

Bästa inlägget jag någonsin läst!

Tack för att ni som familj finns och gör detta

❤🐱❤

Anna
3 år sedan

Så himla fint gjort av dig! Önskar att jag kunde göra detsamma men vår fd vildkatt skulle tyvärr aldrig acceptera en nykomling.

Lina
3 år sedan

Anonym
3 år sedan

Underbart!

Therese
3 år sedan

Åh gråter så fint… ❤🙏❤

Viola
3 år sedan

Underbart <3 Bra gjort, njut!

Anna
3 år sedan

Ingen kattälskare tyvärr🤭

Linda
Reply to  Anna
3 år sedan

Nödvändig kommentar Anna. Verkligen.

Anneli
Reply to  Anna
3 år sedan

Så otroligt onödig kommentar!

Anna
Reply to  Anneli
3 år sedan

Oj då man får väl ha en annan åsikt eller?

clara
3 år sedan

Åhh blir så glad när jag läser om sånt här!! Har själv adopterat en katt från ett djurhem (Djurhemmet i Aggarp, Skåne) och det var det bästa jag gjort!

Linda
3 år sedan

Härligt Jenny!

Blir så vansinnigt glad för både er och Yogis skull! Att du öppnar ert hem för en äldre kisse värmer mitt hjärta något så otroligt. Han kommer säkert att få sin bästa tid i livet hos er. <3

Kärlek till er alla!

Adina
3 år sedan

❤️

Jenny Blomkvist
3 år sedan

Va kul Jenny! Grattis! 🙂 Mvh Jenny.

Antonia
3 år sedan

Åh vad glad jag blir, önskar fler gjorde som ni och adopterade! Finns så många hemlösa stackare där ute.. Vi öppnade dörren och adopterade en hemlös hona med kattungar i magen och det är det bästa beslutet jag tagit <3

Annika Malmström
3 år sedan

Det bästa man kan göra. Har själv adopterat två katter från Höörs hemlösa katter i Skåne. Så otroligt gosiga och tacksamma är de och man känner att man gör en god gärning🐈.

Katarina
3 år sedan

Vi adopterade en 4-årig katt från Kattakuten i Luleå och vi är så nöjda med vår herre 🙂 det värmer mitt hjärta varje kväll när jag ser att han myst ned sig i fotändan i barnens sängar. Han får värme, kärlek och mat och har det så bra! Bästa beslutet vi tagit.

Anneli
3 år sedan

Åh, jag blir så otroligt glad när jag läser detta! Det är inte många som öppnar sitt hem för en så gammal katt och ger den ett kärleksfullt hem. Fantastiskt fint gjort Jenny! Bästa inlägget någonsin!

Nästa inlägg

KLADDKAKA MED KARAMELLISERAD MJÖLK

19
0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x