SOFT BUN MED PULLED PORK

Gomorron, 
Här kommer tipselitips på trevligt tilltugg.
Dessa soft buns eller Bao bun som det också heter, beställer jag ofta när jag går ut och äter. Men visste inte att de fanns att köpa. Men när Victoria på Matplatsen skrev att hon hade köpt så åkte jag ner till vår asiatiska butik i stan och köpte på mig ett gäng.
Detta är både gott, och väldigt trevlig som förrätt eller mingel.


Bröden kan man fylla med vad man helst gillar.
Tillsamman med lite goda grönsaker , picklad lök och såser. Bröden köper man frusna och ångas sedan klara.
Ställ ett durkslag klätt i bakplåtspapper över en stor kastrull och lägg ner bröden. Koka upp vattnet och låt dem ångas tills de är genom varma.
Cirka 15-20 minuter tog det. Jag fyllde bröden med pulled pork, krispig sallad och picklad rödlök, pressgurka och tryffelaioli.
Mums.

1
Prenumerera
Notis om
0 Comments
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer

Nästa inlägg

CON CARNE POLLO

0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x