BOKADE JULBORD

REKLAM FÖR JULBORDSMÄKLARNA

 

Håll i hatten nu bloggisar,

Nu är det faktiskt mindre än 1 månad kvar tills det är dags för julbord!
Och skojar ni vad jag tänker äta på olika julbord detta året.  Julluncher / jultallrik och julmiddag…. Längtar!

❤️


Jag åker ju upp till Stockholm sista veckan i November för att signera alla böcker. Så varför inte passa på att äta lite härliga julbord där uppe?
Sagt och gjort, så nu har vi bokat två olika julbord i Stockholm genom Julbordsmäklarna.
Jag tycker det är så himla smidigt att få en överblick över alla julborden när man bokar via Julbordsmäklarna. Och det kostar inget extra, samma pris som om ni bokar direkt med restaurangen. Jag tycker det är ett extra plus också för jag som inte kan Stockholm så bra vill ju gärna se bilder på hur restaurangen ser ut och vilken meny de har. Alla julbord är ju så olika.
.

Bilderna är från förra årets julbordsätande.

Vi började med att boka  Pluras julbord på Stortorgskällaren. Det ska blir riktigt spännande.
Sedan blir det ett annat ett annat traditionellt julbord på Stadshuskällaren. 
Tyckte även att det passande utmärkt att boka Hotel Hasselbacken för en sådan här julbordsweekend då man kan bo i deras anrika miljö ute på Djurgården och om man vill så kan man äta deras klassiska traditionella julbord både till lunch och middag. Deras julbord är även bokningsbart på julafton.

Ja ja, men ni förstår att jag räknar ner tills dess va. Men inte nog med det, fortsättning följer…. 😉


Sedan blir det en tur till Göteborg i December för att besöka Hällsnäs gård
Ser så himla fint & mysigt ut på bilderna. Och dagen efter på Lördagen har vi bokat in oss i Malmö där vi bokat rom på Story Hotell och julmiddag blir på Kasai in the sky 
Vi var där förra helgen och åt deras avsmakningsmeny som var galet god. Så nu ville vi även prova på julbordet.
Det ska vara något utöver det vanliga.

Och avslutningsvis så bokade jag ett julbord i Växjö med alla barnen på DETTA stället
Vilket jag bokade för att alla mina Växjövänner har rekommenderat det. Så här har vi höga förväntningar nu.

Och jag har nya datum som jag ska boka in för julluncher ,
men det kommer längre fram 😉

0
Prenumerera
Notis om

15 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
Maria
3 år sedan

Jag förstår personligen inte hur man kan tycka att det är en bra idé med julbord i år. Men vi lär väl snart se konsekvenserna av det!

jennysmatblogg
Reply to  Maria
3 år sedan

Varför inte?
Restaurangerna har anpassat sig efter de nya riktlinjerna så jag tycker absolut att man ska gå ut och äta ofta nu för att stödja.
Extra plus är att det är så luftig nu när man går ut, eftersom de plockat bort så många bord för att göra det luftigt.

Linda
Reply to  jennysmatblogg
3 år sedan

Det plockas bort bord för att man ska hålla avstånd 🤣, inte för att det ska vara luftigt 😂😂

Anonym
Reply to  Linda
3 år sedan

Hon menar ju att de gör det luftigt FÖR ATT hålla avstånd 🤦🏼‍♀️ men visst, letar man fel så är de lätta att hitta.

Gå du på hur många julbord du vill, Jenny. Det tänker jag göra. Restauranger som är måna om att inte stängas ned kommer att vara noga med att folk håller avstånd. Låt klagomuren sitta hemma om de vill.

Linda
3 år sedan

Jag tror inte att det kommer att bli av med julbord i år . Smittan ökar snabbt nu och det finns inget som tyder på att den kommer att avstanna utan tvärtom. Sen Jenny ang att stödja , det kan man göra på många andra sätt .Så som du gör nu och reser hit och dit , äter ute mm så bidrar du till en ev smittspridning , kanske du ska hoppa in och jobba i vården lite för att få upp ögonen, ursäkt men blir rent ut sagt förbannad på egoism . Tycker att alla ska ta ansvar och du Jenny som bloggare mm borde verkligen tänka dig extra noga för och föregå med gott exempel.

Emilia
3 år sedan

Har ni missat att covid inte kan drabba influensers? Det är ju bara vi vanliga som blir sjuka och oss behöver man ju inte bry sig om. Det viktigaste är ju att man kan skapa content, sen är det skitsamma om man smittar andra🤷🏼‍♀️

Nej Jenny, man kan stötta på andra sätt än att flänga runt hit och dit och vistas bland folk. Gör om och gör rätt.

jennysmatblogg
Reply to  Emilia
3 år sedan

Jag följer alla rekommendationer.
Så jag förstår inte vad du menar riktigt ?

Emilia
Reply to  jennysmatblogg
3 år sedan

Att saker inte är förbjudna innebär inte att det är en bra idé. Jag tycker att man kan tänka lite själv och förstå att det inte är så bra att resa runt och gå på massa restauranger när vi är mitt i en pandemi. Men you do you.

jennysmatblogg
Reply to  Emilia
3 år sedan

Men ska då våra restaurangerna / butiker gå i konkurs menar du? De följer också rekommendationerna och de nya riktlinjerna.

Jag hoppas att folk vågar äta ute för att cafeér och restauranger inte ska behöva stänga.

Emilia
Reply to  jennysmatblogg
3 år sedan

Nej naturligtvis inte, men istället för att sitta på plats så kan man köpa med sig mat eller köpa presentkort. Sen tycker jag inte att det är en bra idé att åka runt till olika städer just nu.
Min erfarenhet är att folk är väldigt dåliga på att hålla avstånd, både personal och gäster. Ber man snällt att folk ska hålla lite avstånd så får man otrevliga svar tillbaka.
Men funkar det där du har varit så är det jättebra och då kan man såklart äta på plats. Jag vet inte om julborden kommer att serveras som vanligt eller om man får tallrikar till sitt bord, men att gå och plocka själv tycker jag inte känns bra i nuläget.

Jennifer
3 år sedan

Det är självklart det bästa att låsa in sig för alltid och aldrig mer gå ut för då behöver man ju inte ta några risker överhuvudtaget… Strunt samma om företag/restauranger/butiker går i konkurs och folk förlorar sina jobb…. Säkerheten framför allt! Blir bara så trött på missunnsamma bittra människor som ska leka poliser och tala om för andra vad som är rätt och fel… Usch! Tack Jenny för all inspiration du bjuder på!

Anne
3 år sedan

Så länge restauranger, caféer osv får hålla öppet och alla tar sitt ansvar och följer de restriktioner som råder så är det helt okej tycker jag. Hoppas du får många härliga matupplevelser på dina julbord Jenny👌🙂🧡

Eva
3 år sedan

Tror inte jag ska äta nåt julbord ute i år. Sugen men det lockar inte riktigt i dessa tider🥴
Hörde på Agnes Wold på radion och hon kunde inte tänka sig att det blev buffe och att alla går och plockar och har sig utan att det istället blev jultallrik vid bordet.
Men restaurangerna kanske inte har tänkt så långt.
Alla får göra som dom vill men mig lockar det inte.
Jag undrar hur smittan ser ut i Januari med alla julsammankomster även om många kommer tänka till i år.
Längtar till det normala igen när man får krama om sina nära och kära igen🙏

Anna
3 år sedan

Jag kommer också att äta julbord om det serveras, jag följer råden som ges och det gör även Jenny. Vi har risken att smittas överallt och restaurangerna följer rekommendationerna, sen är resten upp till oss

Anneli
3 år sedan

Jag blir lite ledsen att du som är en sån förebild för många tycker att det är ok att åka städer runt och pressa in så mycket julbord som möjligt.
Däremot blir jag väldigt glad över att så många faktiskt är kloka och och berättar vad de tycker! Vi behöver mera samhällsansvar och mindre egoism.

Nästa inlägg

OST- & SKINKPAJ

15
0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x