HELGENS PLANER

Det var inte så länge sen vi tog denna bilden. Men nu är det minsann slut på shorts och sommarbruna ben. 
Nu har hösten kommit på riktigt. 

Helgens planer ser ut som följande: 
Tacomys ikväll, det känns som en evighet sen vi åt tacos så det ska bli såååå gott. Sen ska jag träffa Jenny & Martina en sväng så vi ska få skvallra av oss. Och i morgon bitti mina vänner då är det premiär för ….taaaaadaaaaa….. *trumvirvel* …….skinkmacka med senap. I know, så crazy. Men har Ica börjat sälja julskinka, då är inte jag sen att haka på. Längtar redan nu som ni säkert förstår. Sedan har vi bokat in Matnatten i Kalmar, men pågrund av av situationen så blir det inte riktigt en matnatt- utan mer en matig eftermiddag. Så vi ska åka in och provsmaka lite smårätter på Kalmars restauranger. Det blir inte så som vi planerat, men det kommer bli trevligt ändå.
Ja sen har vi söndagen som är vigd för att fota samarbeten -riktigt roliga samarbeten. Ser fram emot att få visa er dem sen.

Men nu bär det av mot mataffären för att handla.
Kommer uppdatera med ett middagstips snart.

Kram och trevlig helg.

 

0
Prenumerera
Notis om

0 Comments
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer

Nästa inlägg

SNICKERSKLADDKAKA

0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x