ANNORLUNDA & MYSIGA BOENDE ?


Bilder lånade från Stora Hotellet

God morgon,
Eftersom jag inte reser utomlands just nu så vill jag ändå se och uppleva lite här hemma i Sverige.
Jag har en lång lista på hotell / ställen jag vill besöka men kan tänka mig att ni har massor av bra tips också.
Jag letar efter lite annorlunda ställen, eller bara mysiga ställen det kan vara både lyx och budget. Enklare Bed & Breakfast eller fina gästgiverier inför kommande julbord. Det kan vara spännande trädhotell i Norrland eller bara härliga spa-hotell. Men gärna bra tips i Norrland dessutom, för om jag inte kan resa utomlands i jul så kommer jag styra kosan uppåt! <3

Så bombardera gärna mer era bästa tips. 

0
Prenumerera
Notis om

23 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
Mimsan
3 år sedan

Jag tycker ESS group hotell har alla de hotell som jag drömmer om. När jag är i Gbg sover jag en natt franskt på Pigalle och en natt Italienskt på Bellora. Underbara dagar ute i Gbg:s vackra stad och kvällarna äter jag och tillbringa på dessa fantastiska hotell. När jag är i Malmö är det MJ:s som gäller, samma där, underbar miljö i helhet med restaurang med fantastisk mat. Vilken inredning på dessa hotell….. Steam WOW!!!! När vi åkte skidor bodde vi på FYRI i Hemsedal WOW!!! YSB i Ystad med bästa SPA och trevliga restauranger och fina små mysiga rum. Låter som jag jobbar på ESS Group men det gör jag inte bara älskar deras hotell. Och jag älskar din blogg också som gör min vardag så härligt god.

jennysmatblogg
Reply to  Mimsan
3 år sedan

<3 Tack

Anna
3 år sedan

Så bra att du äntligen börjat tänka på miljön och sluta flyga! Det krävs en grön omställning för vår framtid, och Sverige är så vackert! 👏👏👏

Laila
Reply to  Anna
3 år sedan

Nu gissar jag att Jenny kommer att använda sig av flyget iaf, eftersom det för en smålänning är lika långt till Umeå som det är till mellaneuropa 😊

Anne
3 år sedan

Jag rekommenderar Vemdalen, fint och snösäkert☃️ och storhogna högfjällshotell, jättemysigt och superservice!

Katja
3 år sedan

Steam hotel här i Västerås är fantastiskt! Verkligen värt ett besök 😊

Kristina Jonsson
3 år sedan

Bustamoon i Åre… kanon mysigt👋

Ulrika Ställ
3 år sedan

Kust hotell i Piteå är jättefint, det kan jag varmt rekommendera🌟
Och Steam i Västerås
Tällberg är ju också fantastiskt, flera bra hotell där!
Trevlig resa, ser fram emot att följa de tips du får!
Hälsningar Ulrika

Susanne
3 år sedan

I södra Norrland finns Högbo (utanför Sandviken) och även Högbo brukshotell (sök på hogbobrukshotell). Känd för sin närodlade mat och nytänk. Finns även massor av olika friluftsaktiviteter i samma område. Väldigt fint hotell och område, helt klart värt ett besök kan jag lova.

Mi
3 år sedan

MJ’s i Malmö är ett måste. Inredningen är 👌

jennysmatblogg
Reply to  Mi
3 år sedan

Jag älskar MJ´s hotell 🙂

Ullis
3 år sedan

Säger också Kust Hotell i Piteå. <3 Fint hotell med en suverän restaurang, ett toppen-spa samt en trevlig bar allra överst. Sen är staden underbar och människorna där supertrevliga. 🙂 Vi flyttar tillbaks dit om några veckor.

Molly
3 år sedan

Jössgården utanför Piteå har väldigt bra julbord i en mysig ombygg stenladugård! De har även Bed and breakfast. Och Storforsen 5mil från Piteå är absolut värd ett besök, mysig julmarknad och storslagen miljö.
Välkommen till Norrbotten!

Frida
3 år sedan

Det har öppnat ett relativt nytt hotell i anslutning tlll tree hotel i Boden, det heter Arctic Bath, det är nog exotiskt och lite roligt att testa på! Finns även massa tillval med aktiviteter sommar som vinter 🙂

Linda Pettersson
3 år sedan

Granö Beckasin för ett annorlunda boende.
https://granobeckasin.com/boende/

Borgagården i Borgafjäll. Boende i stuga och mat i världsklass så även utsikten. Lättillgängliga fjäll som inte är lika uppstampat som Jämtland/Härjedalen (som jag är uppväxt i och älskar också)

https://borgagarden.se/

Stora Hotellet i Umeå är helt ok det med men kolla även in Elite Hotell Mimer.

Hälsningar en Umebo

Maria
3 år sedan

Jag skulle varmt vilja rekommendera Särtshöga vingård vid Omberg i Östergötland. En liten vingård men superfina rum och fantastiskt goda pizzor, en riktig liten pärla som jag och min familj upptäckte häromåret. Kram!

carina
3 år sedan

Jag rekommenderar, som en del redan hat gjort Kust Hotell i Piteå,så fint och mysigt. Sedan är Piteå en fin och trevlig småstad.

Eva
3 år sedan

Vi besökte nyss Görvälns slott i Järfälla, wow säger jag bara – Vilket ställe.

Monica
3 år sedan

Orbaden spa och resort i härliga Hälsingland!

Birgitta
3 år sedan

Höga Kustenhotellet på Hornöberget vid Höga Kustenbron
Storhogna i Vemdalen

Jeanette
3 år sedan

Hej

Varbergs statshotell Asia Spa är otroligt fint här hos oss 😊
Har för mig att du bott där men om du inte har det så rekommenderar jag det starkt.

// Jeanette

Mia
3 år sedan

Dorsia i Göteborg och Steam Hotel i Västerås!

Marie
3 år sedan

Varghotellet på Järvzoo i Järvsö, Hälsingland.

Nästa inlägg

FREDAGSPLANER

23
0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x