FREDAGSPLANER


Hej hej,
 I går avslutade jag torsdagen med film och massa chips & dipp. Behövde en lugn kväll i tv-soffan efter alla sena jobbkvällar. Så nice. Dock var zomiefilmen jag såg allt annat än lugn, det var en gammal film med Brad Pitt ” World War Z”. Så det var mycket pangpang, slagsmål och zombies så att säga. Men det var välbehövligt att stänga ner datorn och ta en paus. Så nu är jag pigg och har laddat batterierna igen!  Solen lyser här över Kalmar, och jag hoppas att den ska fortsätta så. För ikväll får vi gäster från Stockholm och jag hade hoppats på att vi skulle kunna sitta ute lite. Har planerat att grilla pizza – det blev ju så jäkla gott förra helgen. Och nu gäller att krama ur det allra sista ur sommaren, för hösten är på intågande.


Nu ska jag hoppa in i duschen och göra mig klar för dagen, sen blir det storhandling och fix inför kvällens middag
Hoppas ni får en härlig fredag

0
Prenumerera
Notis om

0 Comments
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer

Nästa inlägg

LUNCHDEJT

0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x