LUNCHDEJT


Hej svejs,
Hoppas ni har det bra! 
I dag lyxade jag till det med en lunch på stan. Jag hade bokat dejt med Soffi, vi skvallrade ikapp sen sist. Det är alltid lika mysigt.
Vi käkade på ”Bryggan” och alltså jag är bara tvungen att tipsa er om deras Ceasarsallad med räkor. För det är på riktigt den godaste ever. Massa räkor, god dressing, extra allt av allt – så ja, den är magisk.  Har ni vägarna förbi Kalmar då tycker jag ni ska prova denna. ( Obs inget samarbete, jag har betalat min sallad helt själv ) 😉

Och nu blir det sanering av mitt hem och trädgård. Det behövs efter denna veckan med bokfotografering.
Så det är bara att kavla upp ärmarna nu och gör´t.

Så på återseende bloggisar.

0
Prenumerera
Notis om

0 Comments
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer

Nästa inlägg

KRÄMIG SOPPA MED KYCKLING & PASTA

0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x