VÅFFELBRUNCH

Vi kickade igång denna härliga söndag med en våffelbrunch.
Med tillbehör som grädde, nutella, sylt, färska bär, sirap, och strössel. Är det någon gång man behöver sockerchocka kroppen så är det väl just på söndagar. I dag ska jag fixa klart med det sista för bokgänget som dyker upp imorgon och göra klart det sista i trädgården. Vi grävde ju upp och fixade inför en liten örtgård nere vid bryggan nu i veckan, så idag ska jag plantera ner massa örter i pallkragarna. Får visa er sedan så fint det blev.

Men innan dess så blir det en tur in till stan.

Önskar er en superfin söndag, och jag kikar tillbaka lite senare med veckomatsedeln.

0
Prenumerera
Notis om

0 Comments
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer

Nästa inlägg

HEMGJORDA PIROGER MED OLIKA FYLLNINGAR

0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x