BOKFOTOGRAFERING


Ho-ho,
Japp här är lite bilder från när vi fotade julboken hemma hos mig.
underbart julstök i mitten av februari 😉  Nu på måndag är det dags igen, med bokfotografering hos mig alltså. Och jag har en hel del jag måste hinna få klart, handla, laga och låna innan bokgänget kommer. Så planerna vi hade till Ullared, la vi på is denna helgen. Det finns ju kvar om ett helger när allt har lugnat sig igen. Just nu är prio ett att hitta äldre somriga utemöbler och en söt gammal cykel.
Så det är vad jag ska jaga runt nu efter. Wish me luck.

Hoppas ni får en jättefin fredag.

0
Prenumerera
Notis om

1 Comment
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
Anonym
3 år sedan

Jag blir verkligen genuint glad i själen av att se julbilder. Julen är verkligen lycka, mys och harmoni. Längtar!

Nästa inlägg

FRÄSCH SALLAD MED VARMRÖKT LAX & KRÄFTOR

1
0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x