Onsdag var det här


Gutenmorgen,

Gårdagen bestod mestadels av jobb framför datorn, och fotografering av kommande samarbeten.
Men det blev oxå en tur till Nybro för att luncha på mamma, och lämna av en liten present till mormor & morfar. De brukar ju hjälpa mig med djuren när jag är ute och reser, så något vill man ju ge som uppskattning.

.


Av mormor fick jag med mig en reklamtidning där det stod lite om min senaste bok. Känns alltid overkligt att läsa om sina egna böcker i både tidningar och på nätet. Köpte med mig en stor bukett rosor hem, känns så mycket mer ompysslat hemma med blommor. Och även doftljus… det tänkte jag att jag skulle försöka bunkra i helgen på vår lilla shoppingtur.  Kan ni gissa vart vi ska ? 😉
.

0
Prenumerera
Notis om

3 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
Anna
3 år sedan

Ullared/ ikea

Annin
3 år sedan

Kanske ullared 😉

Camilla
3 år sedan

Gissar på Ullared!!💸💸

Nästa inlägg

CHOKLADKAKA MED TRYFFELTÄCKE

3
0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x