GRILLAT VAR DET HÄR


Vem sköter grillen hemma hos er?
Hos oss är det ju jag då…. Ensamstående som man är.
Och faktiskt att sköta grillen är ju det enklaste. Medan den andra som står i köket åker på att göra sallad, olika röror / såser, duka bordet och ja fixa alla de goda tillbehören. Nu åker jag ju på att göra allt då 😉
.
Även igår blev det grillat. Vi fick hit Sarah + hennes 3 barn från Jönköping. Och vi har inte träffats sen vi reste på en jobbresa till Sydafrika för 2 år sedan, så vi hade ganska mycket att skvallra ikapp. Medan barnen badade i både poolen och spabadet. De stannade tills eftermiddagen här innan de var tvungna att åka hemåt igen. God mat & trevligt sällskap är det bästa.

Nu ska jag sätta mig och jobba i kapp lite,
Önskar er en trevlig kväll.

1

2 responses to “GRILLAT VAR DET HÄR

  1. Josefine skriver:

    Åh så snygg du är! Kram

    1. jennysmatblogg skriver:

      Men tack, gulle du <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *