BORGHOLM TUR & RETUR


Hej där, 
Hoppas ni gillar även mina korta semesteruppdateringar nu under sommaren. Det kommer nämligen försökas klämmas in flera sådana mellan jobb & bokfotograferingar. I dag blev en liten tur till Borgholm, jag hade bokat in en trevlig lunch med Ingela.
Vi möttes upp nere vid hamnen och beställde in räklåda och ostbricka. Mumsigt.
Räkor är typ det enda jag är sugen på just nu.

.

Sedan promenerade vi en sväng genom stan för att kika på folket. Det var mycket turister nu längst storgatan.
Så det är viktigt att tänka på avståndet! Vi valde att gå hem till Ingela och dricka kaffe på hennes baksida, fick se hennes nya lya för första gången. Superfin! Ja sen satt vi hos henne och fikade och snackade massa strunt ett par timmar innan jag tackade för mig och styrde kosan hem till Kalmar.
.

Sommaröland är så vackert <3
I morgon har jag ännu en lunch på stan med en väninna. Sedan bär det av på ett par dagars semester. Inte särskilt långt bort, men ändå. Det ska bli supermysigt. Så häng med mig på Instagram @jennysmatblogg  där uppdaterar jag flitigt.

Kram på er.

0
Prenumerera
Notis om

7 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
Cina
4 år sedan

Då var det dej jag såg idag i Borgholm 😢

jennysmatblogg
Reply to  Cina
4 år sedan

Ja det var det nog 🙂

Annika
4 år sedan

Vi tog en tur till Kalmar igår. Hör av dig när du har vägarna förbi här på ön igen och har tid att ses😘

jennysmatblogg
Reply to  Annika
4 år sedan

Tänkte på dig idag att jag skulle hört av mig, men det blev lite sent för Charlie hemma.

Annika
Reply to  jennysmatblogg
4 år sedan

Och jag tänkte samma igår men det blev en spontan tripp på em för vi hade lite ärenden att uträtta☺️Men sommaren är lång…

Ronja
4 år sedan

Det såg gott ut! Vad hette restaurangen? Vi åker dit på söndag & där vill jag luncha med familjen😍

jennysmatblogg
Reply to  Ronja
4 år sedan

Lilla hamnkontoret

Nästa inlägg

KLADDKAKA MED VIT CHOKLAD

7
0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x