HÖGREVSBURGARE

Bland det godaste som finns att grilla (och äta) är väl burgare.
Dessa gjorda på högrev är extra saftiga, men för att få dem så där drömmigt goda så är hemligheten just att ha barbequesås i den, och även pensla på dem under grillningen. Och toppa med massa jalapenos såklart, älskar stark mat.

.

Till 4 stycken stora burgare
800 gram högrevsfärs
2-3 msk med barbequesås eller Hp-sause
salt & peppar

Gör så här :
Rör ihop ingredienserna till hamburgarna, låt stå en timme i kylen innan du formar burgare. För att få dem riktigt snygga använder jag en hamburgerpress.  Lägg dem på grillen när den är riktigt varm, Pensla även med lite Barbequesås under grillningen.

Klara att servera ( helst rosa i mitten )

0
Prenumerera
Notis om

0 Comments
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer

Nästa inlägg

SMÄLTER BORT

0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x