SMÄLTER BORT


Gokväll,
Jag smälter nästan bort i denna värmen… Och jag har dessutom suttit inne och jobbat hela dagen. Varmt! Plus att jag bakade hela förmiddagen, det värme upp huset lite ytterligare.  Pjuu, imorgon tänkte jag packa med mig barnen tidigt och åka över till Öland och bada. Nu känns det som om jag är ikapp lite på jobbfronten igen. Och något som går åt mycket nu är glassar.
.

Fyllde upp halva frysen med de godaste glassarna.
Mina favvisar just nu är Tiptop och Sandwich.
.

Men nu ska jag förbereda picknickmaten till beachen,
och sedan ska jag redigera bilder och förprogramera lite inlägg till er imorgon.
Så att ni har något att läsa då jag befinner mig på ön.

Trevlig kväll hörrni. 

1

2 responses to “SMÄLTER BORT

  1. Maren skriver:

    Hej! Jag undrar om du kan (om inte du någon gång redan har?) tipsa om vad man kan göra/se/äta på Öland och område ? 😊

  2. Sara skriver:

    Vilken drömmigt frys 😍😋

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *