SMÄLTER BORT


Gokväll,
Jag smälter nästan bort i denna värmen… Och jag har dessutom suttit inne och jobbat hela dagen. Varmt! Plus att jag bakade hela förmiddagen, det värme upp huset lite ytterligare.  Pjuu, imorgon tänkte jag packa med mig barnen tidigt och åka över till Öland och bada. Nu känns det som om jag är ikapp lite på jobbfronten igen. Och något som går åt mycket nu är glassar.
.

Fyllde upp halva frysen med de godaste glassarna.
Mina favvisar just nu är Tiptop och Sandwich.
.

Men nu ska jag förbereda picknickmaten till beachen,
och sedan ska jag redigera bilder och förprogramera lite inlägg till er imorgon.
Så att ni har något att läsa då jag befinner mig på ön.

Trevlig kväll hörrni. 

0
Prenumerera
Notis om

2 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
Maren
4 år sedan

Hej! Jag undrar om du kan (om inte du någon gång redan har?) tipsa om vad man kan göra/se/äta på Öland och område ? 😊

Sara
4 år sedan

Vilken drömmigt frys 😍😋

Nästa inlägg

ÄNNU EN HÄRLIG DAG PÅ SOMMARLOVET

2
0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x