SOMMARKONTORET & NY JOBBARKOMPIS

 
Woooow Vilken värmebölja vi fick här,
men jag tänker inte klaga. Jag har tagit tillvara på dagen på bästa vis. Nämligen hängt vid poolen 😉 Sedan har jag tagit några kortare brejk för telefonmöten , mailat och fixat lite i trädgården. Stranden var helt igenvuxen av gräs / vass igen. Så den röjde jag, men det var inte så att det kändes speciellt jobbigt. Får man ett par timmar extra i solen så passar man ju på.
.

Fast nu har jag landat här uppe på min lilla balkong,
här flyttade jag ut min dator nu och ska jobba ikapp. Här ska jag sitta och avnjuta morgonkaffet så ofta jag hinner, ställa klockan en kvart tidigare bara för det. Letar efter en smidig och snygg kaffemaskin som man faktiskt kan ha här i anslutning, hur lyxigt att slippa gå ner och starta kaffet 😉
.

När jag fått i ordning och flyttat upp alla möbler på riktigt sen, så ska jag inreda med mer växter på balkongen.
Och mysig belysning, men det får vi ta när allt det andra är klart.
.
Förresten säj hej till min nya jobbarkompis! Tog ett tag att flytta över och få allt installerat,
men nu är den klar och redo för att jobba vidare här med mig.
Vilken skillnad på kamera, denna är grym.
( Nope inget samarbete )

Önskar er en riktigt fin kväll i värmen.

1

2 responses to “SOMMARKONTORET & NY JOBBARKOMPIS

  1. Lisa skriver:

    Väldigt härliga utemöbler! Var har du hittat dom nånstans? Tack för en jättebra blogg 🙂

    1. jennysmatblogg skriver:

      Tack snälla <3 Dem köpte jag på IKEA

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *