INSTAGRAM

Gokväll, 

Hoppas ni haft en fantastisk dag! Jag har varit ute och försökt få ordning i trädgården. Och nu när det är lite svalare så hade jag tänkt att jag skulle börja städa av här inne. Ni har väl inte missat att följa mig på Instagram. Ni hittar mig här: @jennysmatblogg
I kväll laddade jag upp en video på mitt renoveringskaos, men börjar äntligen mitt nya sovrum att ta form. Så jag har börjat googla efter massa inspiration att inreda det nya rummet. Hoppas ni kommer tycka att det blir roligt att följa med på det.

Nu sitter visst Charlie vid ytterdörren och väntar på mig. Så det får bli en kvällsrunda med henne innan jag tar tag i städningen.

På återseende och finaste kvällen önskar jag dig.

0
Prenumerera
Notis om

4 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
Charlotte
4 år sedan

Sovrummet ser jättefint ut 👌 gillar din inredning, så tycker det är kul med inrednings inlägg 😍

Nilla
4 år sedan

Är det glasväggar i sovrummet? eller fattar jag fel…
Vilken underbar utsikt och så lyxigt att kunna gå ut och titta på soluppgången.

jennysmatblogg
Reply to  Nilla
4 år sedan

Det stämmer, nu ska det bara inredas och hitta snygga mörkläggningsgardiner ☺️

Anne
4 år sedan

Åh vad kul, med den utsikten kan inget gå fel🙂
Såå fint!

Nästa inlägg

SYLTGROTTOR

4
0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x